Statoilseniorene - Sentralorgansiasjonen

Statoilseniorene sidetoppgrafikk

Seniorklubben på Vidda

Tidlig om morgenen tirsdag 21. august møttes 15 spreke medlemmer på taket av Bygarasjen for å dra på Hardangervidda. Vi plasserte oss i fire biler og dro av sted i regnværet. Og gråere og våtere ble det innover.

Men på vei fra Tråstølen og innover mot Trondsbu og Tinnhølen begynte det å letne, og etter å ha satt fra oss bilene og det meste av bagasjen på Trondsbu, var det på tide å begi seg innover vidda.

    

Turen gikk mot Stigstuv, og enkelte ble litt overasket over at det var noen våte myrstrekninger vi måtte over. Vi gikke via Byen og var tilbake på Trondsbu etter ca 4,5 timer.

Trondsbu er ei lita hytte, men vertskapet serverte nydelig reinsdyrsteik til en sulten flokk, og det ble en hyggelig kveld med godt drikke, drøs og gode historier.

Kraftig regnvær om natta gjorde turlederen pessimistisk, men neste dag vare det meldt regn og uvær, men vi ble møtt av lettskyet opphopldsvær, og det ble en fin tur på vestsiden av Tinnhølen til Hellehalsen før vi fulgte T-merket sti tilbake til parkeriingsplassen og gjorde klart for kjøreturen hjem. I Måbødalen traff vi igjen på regnværet etter to dager uten en regndråpe på oss.

Sidebunngrafikk Statoilseniorene