Statoilseniorene - Sentralorgansiasjonen

Statoilseniorene sidetoppgrafikk

Mat og mattradsisjoner

På medlemsmøtet på Terminus 7. mars fikk 24 medlemmer høre et spennende foredrag om den maten som vi putter i oss av matattache hos fylkesmannen i Hordaland - Gunnar Nagell-Dahl

 

  

Gunnar kom inn på mange tema med utgangspunkt i lokalt produsert mat. Det viktigste utgangspunktet for all god mat er gode råvarer, og her har vestlandet et stort fortrinn.

Hvilke gode lokale leverandører har vi? Hva kjennetegner de lokale produsentene? Hva er god matkvalitet? Dette var sentrale tema i et humoristisk foredrag.

Noen småspark til industrimat og kjedene ble det også plass til før han avslutningsvis kom inn på kjøttdeig. Men hva familiedeig inneholder kunne han ikke svare på. Mange av medlemmene hadde spørsmål, og det ble også en tildels livlig diskusjon som gjorde at vi holdt på lenger enn planlagt, men tilslutt var det tid for en utmerket lunch på Terminus - med eller uten lokale råvarer.

 

Sidebunngrafikk Statoilseniorene