Statoilseniorene - Sentralorgansiasjonen

Statoilseniorene sidetoppgrafikk

Jule- og jubileumsmiddagen 2011

Det er nå 15 år siden Dag Andreassen, Randi Fagerås, Sigmund Moe og Odd Monstad tok initiativet til opprettelse av seniorklubben vår.  Dette ble markert i forbindelse med årets julemiddag. Dag og Odd var til stede på Grand sammen med konene sine. Randi er dessverre syk, men Dag og Håkon var på besøk til henne fredag og overrakte henne en fin blomsterbukett på vegne av klubben.

   

For de 115 som var til stede på Grand denne kvelden ble det, så langt styret kan konstantere, en hyggelig kveld.

Vi hadde invitert noen gjester. Kjell Sellevold og kona, Torunn, møtte på vegne av våre eks kolleger på sokkelen, Bjørgvin seniorklubb. Kåre Bastesen og Kirsten Øksnes kom fra Mongstad veteranklubb. De overrakte også en gave til jublanten. Fra ledelsen i Stavanger hadde vi fått besøk av Arve Medhus.

På en kveld som dette er det naturlig at noen fra ledelsen i DDB også var til stede. Harald Ynnesdal og Jakob Bleie representerte denne. Jakob holdt en liten tale for oss. Han gjorde oss alle litt stolte ved å peke på det som var blitt utført her i Bergen, som vanlig krydret med historier fra Hardanger og Kina.

Dag gav et kort resyme fra oppstarten av klubben. Maten var god og vinen restaurantsjefen hadde tatt ut, passet utmerket.

Som vanlig de siste årene var det Non Stop duo som sørget både for taffelmusikk og lokket folket på gulvet under dansen etter at Synnøve og Bjørn Hove hadde fått hele flokken med i en fengende polonese.

Tilbakemeldingene fra gjestene konkluderte med at dette hadde vært en fin kveld.

Styret vil få takke alle som møtte opp og gjorde dette til en minneverdig kveld.
Så er det bare å notere 24. november 2012. Da møtes vi på nytt på Grand.

Her finner du flere bilder fra festen.

Styret.

 

Sidebunngrafikk Statoilseniorene