Statoilseniorene - Sentralorgansiasjonen

Statoilseniorene sidetoppgrafikk

Vårens matkurs

TRE KVELDER MED TRADISJONSMAT.

For første gang i seniorklubben sin historie, har vi avholdt matkurs. Det var vårt medlem, Aud Våge Johannessen, som hadde ansvaret for dette.

Aud har en meget brei bakgrunn innen feltet. Hun er utdannet kokk, har arbeidet som husstellærer, drevet restaurant og vært forpleiningsleder på sokkelen.

Kurset gikk over 3 kvelder og vi var så heldige at vi fikk stilt kjøkkenet på Hop skole til disposisjon.

Her tryllet deltakerne, godt ledet av Aud, fram de lekreste retter. Deltakerne selv var med og bestemte menyen.

Hver kveld ble så avsluttet med et hyggelig bordsete. Maten var selvsagt svært god, men like viktig var det sosiale på slike kvelder som dette.

De to første  kveldene laget vi en tre retters middag, men siste kvelden ønsket deltakerne å få lage smørbrød.

De som ikke kjørte bil, fikk selvsagt servert en god vin til maten.

Det var bare plass til 12 deltakere på kurset og noen måtte vi skuffe denne gangen.

Imidlertid blir det en ny sjanse til høsten. Det er satt opp nytt kurs 4., 11. og 18. oktober.

Sidebunngrafikk Statoilseniorene